Skip to content

JOM BELAJARGOOGLE ADS !!!

GOOGLE ADS

KESALAHAN YANG ANDA SELALU BUAT DALAM GOOGLE ADS

Kalau anda tahu salah ini mesti anda tak rugi keluarkan banyak duit Anda perasan tak kesalahan anda ni. Buat ads tak betul, ayat artikel terlalu general, keywords melalut. Mari sini Sifu share KESALAHAN-KESALAHAN yang anda selalu buat dalam Google Ads ni: 1- Tidak melakukan keywords research Dah la pemalas nak buat research, lepastu main hentam…

GOOGLE ADS

EBOOK GOOGLE ADS

Ingin belajar Google Ads ? Ingin naikkan ranking web anda di Google ? Ingin naikkan jualan bisnes anda ? Ini yang WAJIB anda dapatkan. Ebook terbaru dari Sifuadwords eBook Panduan Google Ads For Newbie : 5 Minit Google Ads !…

GOOGLE ADS

PENING CARI KEYWORD ? SASKET KAN ADA !!

Anda nak promote produk di mana-mana mesti kena letakkan keywords kan? Yelah, nak tulis artikel kat blog, nak run ads lagi. Mesti susah nak cari keywords yang tepat dan padu. Tambahan pula ada persaingan, mesti nak lagi POWER dari persaingan anda. Anda nak tahu tak tools yang paling terbaik dan bagus? haa.. meh sifu dedahkan…

GOOGLE ADS

TIPS BUAT ADS YANG MENARIK

Hai ! Tengah buat apa tu ? Tengah design ads ke ? Sifu nak share tips cantikkan dan menarikkan lagi ads anda. Pastikan design kita terang bila design ads ni. Sebab manusia memakan masa dalam 3 saat je nak buat keputusan untuk klik atau tidak ads kita.. so grab your chance and your customer ! Bukan apa…

INVALID ACTIVITY DALAM GOOGLE ADS

Apa itu invalid activity dalam Google Ads ? Senang cerita ini refund oleh Google atas tersalah atau terlebih caj oleh Google untuk akaun Google Ads anda. Sebagai contoh, jika ads kita terlebih klik oleh “joy clicker” atau pendengki, Google akan caj anda 1 sahaja caj per klik atau Google terlebih caj kita dalam 1 bulan melebih…

IKLAN SIAPA PALING TOP DI GOOGLE ?

Good day everyone! Tengah check iklan anda duduk kat ranking mana ke tu? Jumpa tak? Kalau anda masih tak jumpa kena check balik la apa yang anda setup kat Google Ads. Anda tahu tak iklan di Google Ads ditentukan oleh Ad Rank? Ad Rank tu apa pulak? Ad Rank ni nilai yang digunakan oleh Google…

GOOGLE ADS NEWBIE

NEWBIE DI GOOGLE ADS ?

Anda masih newbie dalam Google Ads? Kalau nak guna keyword, anda mestilah menggunakan keyword yang; 1- Tidak terlalu mahal iaitu kurang glamor sedikit2- Long-tail keyword (3 atau lebih patah perkataan) Kenapa? Sebab test dulu & belajar guna Google Ads ni berjalan. Jika terus guna keyword glamour & mahal, pasti anda akan cepat putus asa dan… 

DAPATKAN FREE EBOOK GOOGLE ADS

SILA ISI FORM DI BAWAH

-MASTER YOUR KEYWORD-